Український фільм за перший тиждень встановив рекорд касових зборів

«Сторожова застава» підкорює глядачів

Лише тиждень минув після виходу на широкі екрани українського фентезі-фільму «Сторожова застава». За цей час його встигли подивитися понад 110 тисяч глядачів.

У кінотеатрах по всій країні нині стрічка зібрала 8,2 млн грн. Зазначимо, що бюджет фільму склав 40 млн грн, 18 з них дала держава. Картину планують показати ще в 11 країнаx світу. Раніше повідомлялося, що якщо фільм окупить себе в прокаті, то буде знято продовження.

 

Попереднім рекордсменом був фільм «Dzidzio Контрабас», який за перший тиждень прокату переглянули 102 тис. глядачів, а збори склали 7,7 млн грн.

За сюжетом «Сторожової застави» школяр Віктор через таємничий портал потрапляє у минуле, де знайомиться з богатирями Поповичем, Іллею Муромцем та Добринею. Разом стають на захист Сторожової застави від половців. Причому Віктору доводиться боротися не лише з міфічними героями, але й зі своїм страхом.

Стрічка за романом Володимира Рутківського знімалася в Карпатах, на Скелях Довбуша, Коростишевському кар'єрі та на кіностудії з масштабними декораціями. Режисер фільму - Юрій Ковальов. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень