Рівненським письменникам пропонують надрукуватися для Канади. За 200 гривень

Україну та Канаду об’єднав альманах «Крила»

Перший випуск побачив світ ще в березні цього року, нині вийшов другий випуск, а в планах ще й третій. Друкують альманах англо-українською мовою. Ідею започаткував Анатолій Криловець - відомий на Рівненщині поет та викладач Острозької академії, а після його смерті справу продовжили син та дружина.

Роман Криловець - син Анатолія - розповів, що в Україні альманах поки поширюють переважно серед його авторів:

Поки його придбати можна лише у видавців. Один примірник коштує 70 гривень. Ми його поширюємо серед авторів цього альманаху, також у бібліотеках, а якщо хтось хоче більше, то люди просто звертаються до нас і ми друкуємо.

Роман Криловець каже, що заявки на публікацію у альманасі може надсилати кожен охочий. Ціна публікації 200 гривень, але спершу між роботами проходить відбір. Твори обирають за допомогою інтуїції. Текст має бути хорошим, якісним та цікавим.

У Канаді цей проект підтримує співредактор альманаху Валерій Полковський. За його словами, примірники беруть в Україні і поширюють вже у США.

Публікації приймають лише англійською та українською, а от роботи російською мовою редактори приймати категорично відмовляються.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень