Українські гімнастки мають чотири медалі

У французькому місті Т'є завершився Гран-Прі з художньої гімнастики

В одиночних фінальних змаганнях від України брала участь лише Ганна Різатдінова. І якщо у вправах із булавами та стрічкою наша співвітчизниця виступила гідно, завоювавши "срібло" та "бронзу", то з м'ячем припустилася прикрої помилки, яка відкинула її на шосте місце.

"Золото" у всіх трьох індивідуальних вправах дісталося представницям Росії. Стрічку та м'яч виграла Олександра Солдатова, а булави – Маргарита Мамун.

У командних змаганнях українські грації виступили доволі гідно, у фіналах зі стрічкою та булавами з обручами посівши третє місце. Краще за наших "художниць" виступили лише представниці Білорусі, які посіли друге та перше місця відповідно.

Таким чином, завоювавши загалом чотири медалі, наші спортсменки в хорошому настрої готуються до етапу Кубку світу, який пройде з 1 до 3 квітня в місті Пезаро (Італія).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень