Українські дизайнери презентували вбрання Джамали для Євробачення (ФОТО)

Ініціатором проекту став модний журнал «VOGUE»

У травні українська співачка Джамала з піснею «1944» поїде представляти Україну на пісенному конкурсі, який цього року пройде в Стокгольмі. Для роботи над її сценічним вбранням Джамала обрала дев`ятьох дизайнерів і озвучила їм свої побажання, пише VOGUE:

- Лично я вижу брючный низ, так как я певица, которая движется по сцене, не танцует, а именно движется. Брюки придают устойчивую позицию на сцене, что важно именно для этой песни. Я представляю современную девушку, космополита, без привязки к какой-то определенной культуре. Она близка всем, и каждый увидит в ней себя. Я не против принтов и орнаментов.

Ось, що з цього вийщло

BEVZA

 

ARTEMKLIMCHUK

 

THEO

 

DZHUS

 

Jean Gritsfeldt

 

FROLOV

 

Ksenia Schnaider

 

Marianna Senchina

 

YANA CHERVINSKA

 

Дизайнера, який створюватиме сценічне вбрання для виступу Джамали на «Євробаченні-2016» визначить співачка з редакцією Vogue.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень