Українська економіка відновиться за рік

Економіка України демонструє ознаки стабілізації і може почати відновлення вже наступного року за умови продовження структурних реформ, - Світовий банк

Про це повідомляє  УНІАН  з посиланням на коментар голови представництва Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Чімао Фан. 

«Ми бачимо ранні ознаки стабілізації. Фіскальний дефіцит вдалося скоротити, ми бачимо стабілізацію банківського сектора, відплив капіталів вдалося призупинити. Ми бачимо стабілізацію валютного курсу. Резерви зросли – завдяки допомозі міжнародних організацій. Тобто ознаки стабілізації є, - сказав Фан. - Однак важливо, щоб країна зберегла їх. І це багато в чому залежить від політики влади. Ситуація дуже вразлива. Якщо ми хочемо зростання в наступному році, необхідно продовжувати реформу банківського сектору, енергетичного сектору, проводити судову реформу, покращувати ділове середовище. Це структурні реформи, які вкрай важливі для України. Але я оптиміст в тому, що економіка дійсно почне одужання в наступному році».

У Міністерстві фінансів припустили, що економіка України при збереженні позитивних сценаріїв її розвитку та щорічному зростанні на рівні не менш як 4% може зрости до 2040 року до 600 млрд доларів із 84 млрд доларів за підсумками 2015 року.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень