Українка привезла 4 медалі з кубку світу з художньої гімнастики

Нагороди завоювала найкраща гімнастка Ганна Різатдінова

У Лісабоні пройшов етап Кубку світу з художньої гімнастики. 

Дві з нагород стали "золотими" – у вправах із булавами українка випередила Сон Йон Джа з Південної Кореї, а виступаючи зі стрічкою, залишила позаду себе росіянку Аріну Аверіну. Ще дві медалі срібного ґатунку кримчанка здобула у вправах із обручем та багатоборстві – в обох випадках нашу співвітчизницю перевершувала Олександра Солдатова з Росії. А от вправи із м'ячем Ганна провалила, показавши лише дев'ятий результат.

Ще однією українкою, яка, окрім Різатдінової, виступала в індивідуальних фіналах, стала Вікторія Мазур – у своїй улюбленій дисципліні, вправах із м'ячем, вона показала п'ятий результат, а в багатоборстві Вікторія посіла 11-те місце. А от у командних змаганнях наші співвітчизниці вище шостого місця піднятися не спромоглися.

Наступними змаганнями для наших "художниць" стане етап Гран-Прі, який пройде у місті Тьє (Франція) з 24 до 27 березня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень