Україна терміново евакуює громадян з Алеппо

У зв’язку з подальшим загостренням безпекової ситуації в Алеппо посольство України в Сирії закликає громадян терміново залишити райони бойових дій, повідомляє УНІАН.

Як повідомляється на сторінці україського диппредставництва у Facebook, з цією метою посольство та почесне генеральне консульство в Алеппо організовують евакуацію українських громадян з Алеппо до України через Дамаск і Бейрут.

У разі необхідності надання допомоги та для запису на евакуацію посольство просить терміново зв’язатись за його телефонами: +963-957-570-0000, почесне генконсульство в Алеппо - +963-966-241666, +963-936-124888, +963-992-222290 або надіслати повідомлення на адресу emb_sy@mfa.gov.ua, або через сторінки посольства у Facebook та Twitter.


З усіх питань оформлення документів, у тому числі термінових, українськими консульськими співробітниками посольство України в Сирії просить звертатись до посольства в Лівані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень