Україна перейде на електрокари менш як за 20 років

У 2020-2025 роках більшість країн відмовляться від можливості продавати і купувати паливні транспортні засоби - в Україні на електрокари перейдуть у 2035 році. Про це повідомляє відділ маркетингу однієї з національних мереж автозаправних комплексів.

Нові електрокари будуть заряджатися не на заправках, а біля будинку, біля бізнес-центрів, ТРЦ, де люди будуть проводити досить багато часу. З огляду на те, як сьогодні розвиваються технології, і розробки вчених у сфері збереження електрики з використанням батарей на основі графену, можна сміливо говорити, що в майбутньому автомобілі зможуть проїжджати близько 1000 км без зарядки. Тому потреба в заправках, як в місті, так і на трасі відпаде: електрозаправки повинні знаходитися біля торгових центрів і магазинів.

За прогнозом компанії, в 2035 році на українському ринку перестануть продаватися автомобілі з паливним двигуном.

 

Незважаючи на всі зміни, людям будуть потрібні місця, в яких вони можуть зупинитися і відпочити. Звичні „коробочки“ на трасі перетворяться в місця отримання нового настрою. 

 

Прикметно, що в Україні уже існує кілька кафе, які відкрила мережа автозаправних комплексів, але у цих кафе немає автозаправки. В майбутньому там, вочевидь, і облаштовуватимуть заправки для електрокарів. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень