Україна перемогла Іспанію в Суперфіналі Євроліги-2016

Збірна України з пляжного футболу достроково забезпечила собі вихід до «золотого» матчу Суперфіналу Євроліги-2016, в якому беруть участь найкращі збірні Старого Світу

Протистояння з іспанцями вийшло напруженим та принциповим. Якщо в попередньому поєдинку з Білоруссю підопічні Євгена Варениці постійно виходили вперед, але суперник раз за разом наздоганяв "жовто-синіх", зрівнюючи рахунок, то цього разу все було навпаки – "Червона фурія" забивала першою, а українці відповідали своїми влучними ударами.

Після двох періодів рахунок був 5:5 – у українців хет-трик записав на свій рахунок Медвідь (ще по одному м’ячу в активі Рябчука та Макеєва), в той час як у іспанців по дублю в активі Каррери та Сінтаса, ще один гол на рахунку Льоренца. Вирішальною стала остання 12-хвилинка, в якій підопічним Євгена Варениці вдалося зберегти ворота "сухими", а самим забити два м’ячі (відзначилися Щериця та Войток) та, набравши шість очок, забезпечити собі перше місце у групі!

В останньому турі групового турніру українці ще мають зіграти з Німеччиною, а також будуть чекати на розв’язку в іншій групі, де виступають Росія, Швейцарія, Італія та Португалія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень