Україна – найбідніша країна Європи

Сусідня Молдова удвічі багатша за Україну

Швейцарський банк Creduit Suisse провів дослідження добробуту мешканців країн Європи, пишуть ФАКТИ. ICTV.

На основі порівняння статків пересічного дорослого громадянина на базі реальних доходів населення фінустанова склала рейтинг найбагатших та найбідніших країни континенту.

Так, Україна посіла перше місце у списку найбідніших країн із добробутом пересічного дорослого 1437 доларів. Другу сходинку «антирейтингу» посіла Білорусь із 1551 доларами, третю – Молдова з 3104 доларами. Банк уточнив, що джерела даних за цими країнами досить бідні, тож цифри можуть відрізнятися від реальних.

Credit Suisse розраховувала добробут як суму всіх фінансових та нефінансових активів, мінус боргові зобов’язання. Саме так вийшов середній добробут громадян у тисячах доларів. У підсумковому списку приголомшливий результат вийшов у Швейцарії – середній статок дорослого склав 576 тисяч доларів. За нею йдуть Ісландія, Норвегія, Велика Британія, Швеція та Люксембург – ці країни показали результат вище 300 тисяч доларів на громадянина. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень