«Указ Кремля про набір потенційних мерців підписано»: Невзоров попередив росіян (ФОТО 16+)

В росії стартував весняний призов в трупи

Російський журналіст та опозиціонер Олександр Невзоров попередив російських «патріотів», які збираються воювати проти України, що багатьом із них судилося на цій війні загинути. Вони просто покладуть своє життя на вівтар амбіцій президента рф владіміра путіна.

Про це Невзоров написав у своєму офіційному Telegram-каналі.

Він також опублікував фото спотворених трупів російських військових, які загинули в Україні. Журналіст зазначив, що 150 тисяч юних росіян, яких призвуть на службу за задумом Путіна, мають повторити їхню долю і перетворитися на «обгоріле та гниюче м'ясо».

Почався весняний путінський призов у трупи. Указ президента про набір потенційних мерців уже підписано, – написав Невзоров.

 

А скільки всього жертв з боку рф має бути на цій війні – відомо лише главі РФ, який «спілкується з богом війни».

Є тільки одна заковика, яка може затьмарити патріотам радість призову і смерті. Красиво, кіношно, із прапором полежати не вийде. Сучасна війна переважно перетворює солдатиків на шашличок, – попередив журналіст.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень