Учасниця Олімпійських Ігор, дворазова Чемпіонка Європи з плавання рівнянка Катерина Дікіджі відкриває плавальний клуб «Ред Шарк»

Офіційне відкриття клубу заплановано на 7 травня о 12:00 годині в оздоровчому комплексі «Підкова»

Саме в «Підкові» і будуть проходити заняття. За словами Катерини, така ідея у неї виникла, бо вона з власного досвіду знає про перешкоди, які виникають перед тими, хто хоче займатися плаванням чи професійно чи задля оздоровлення. Тож, аби таку можливість мали всі охочі впродовж року незалежно від сезону - і вирішила відкрити клуб. Каже, жодних обмежень для охочих записатися в клуб немає, для дітей віком до 18 років лише потрібна довідка про стан здоров’я:

 

 

- Комплектуються групи дітей шкільного віку, і можливі індивідуальні заняття  абсолютно всіх вікових категорій. Немає жодних обмежень, тому що плавання – це найбезпечніший вид спорту, яким потрібно займатися всім. Все можливо, як кажуть, вода не знає, скільки тобі років, ти можеш плавати, якщо ти захочеш.

 

Якщо ж батьки хочуть, щоб їх дитина займалась плаванням професійно – в такому випадку Катерина Дікіджі радить починати з 5-6 років, але за умови, якщо дитина отримує від цього задоволення.

Заняття проходитимуть тричі на тиждень: у вівторок, четвер (18:40 та 19:40) та в суботу (12:00 та 13:00 година). 10 занять для дітей коштуватимуть 550 гривень, а індивідуальне  - 120 гривень.

Між тим, в літню пору Катерина із своїми підопічними планує виїжджати на відкриті водойми як от в "Швейцарію" чи Хотинь. Попередній запис до клубу за телефоном: 097 168-61-94.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень