Учасники АТО прийшли на сесію Рівнеради

АТОвці проти створення комісії, що вивчатиме можливість ведення забудови на пагорбі Слави

Активісти-учасники бойових дій виступили зі зверненням проти ініціативи учасників АТО під керівництвом Валентина Пахолюка, що вимагають виділення учасникам антитерористичної операції території у парковій зоні поряд із Пагорбом Слави.

Ті АТОвці, що прийшли сьогодні на сесію наполягають, що будівництво у рекреаційній зоні неможливе, хоча «його вже втретє хочуть протиснути через сесію».

Як ідеться у оприлюдненому звернені

особи, які 22 грудня, під час минулої сесії назвали себе учасниками АТО та блокували її роботу, вимагаючи вирішення питання щодо житла АТОвцям, спровокували створення комісії щодо забудови Пагорбу Слави. Проте волонтерські та ветеранські організації засуджують такі дії та вважають їх неприпустимими, йдеться у зверненні. Зокрема і дії Валентина Пахолюка, керівника «Центру допомоги учасників АТО» при Рівненській ОДА, який керував згаданою групою осіб.

Детальніше на цю тему читайте у матеріалі на сайті Радіо Трек "Будівельники хочуть захопити землю на пагорбі Слави через учасників АТО".

Своєю чергою міський голова Рівного Володимир Хомко зауважив, що у Рівному виділено 3,6 га землі учасникам АТО.

Також до депутатів звернулися батьки учнів школи «Центр надії» з проханням виділити кошти на будівництво їдальні у школі (це питання Рівнерада розглядатиме у лютому).

Депутат Анна Іванова звернулася щодо незаконної торгівлі, яка ведеться на вул.. Шевченка у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень