Учасникам АТО Рівненщини буде легше влаштуватися на роботу

Адже їх працевлаштовуватимуть на правах інвалідів та інших неконкурентноспроможних категорій громадян.

Причиною цього став підписаний Президентом 29 липня закон «Про внесення змін до статті 14 ЗУ «Про зайнятість населення». Ним учасників АТО віднесли до категорії громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштування.

Тож починаючи з 30 серпня цього року (дня набрання чинності закону), учасники АТО матимуть право бути працевлаштованими в рахунок п'ятивідсоткової квоти на підприємствах, організаціях та установах. Раніше у цю квоту відносили батьків, які утримують дітей до шести років, самотніх батьків, які мають на вихованні дітей до 14 років, інвалідів, звільнених з установ відбуття покарання, випускників шкіл, професійно-технічних та вищих навчальних закладів тощо.

Роботодавцям за працевлаштування учасників АТО компенсуватимусть фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомили з Рівненського обласного центру зайнятості. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: АТОРобота
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень