Убивцею назвав президент США Володимира Путіна і пригрозив йому жорсткою розплатою (ФОТО/ВІДЕО)

Росія ж відкликала посла і сказала, що заяви Байдена «поза здоровим глуздом»

Джо Байден виступив з резонансною заявою — він назвав президента Росії Володимира Путіна вбивцею і пригрозив йому жорсткою розплатою.

Про це Байден повідомив в інтерв’ю ABC News, передає Радіо Трек. За словами глави США, він особисто попередив Путіна про наслідки.

«Він заплатить ціну. Ми довго розмовляли... я знаю його відносно добре. І розмова почалася з того, що я сказав: «Я знаю вас, і ви знаєте мене. Якщо я встановлю, що це сталося, то будьте готові», — розкрив Байден подробиці переговорів з Путіним.

На питання журналіста про те, чи думає Байден, що російський президент є вбивцею, він відповів ствердно.

- Ммм, так, — сказав Байден.

 

- І яку ціну він заплатить, — запитав журналіст

 

- Яку ціну він заплатить, ви побачите незабаром, — закінчив тему Байден

Президент США при цьому дав зрозуміти, що продовжить співпрацю з Путіним в тих сферах, де «спільна робота в наших спільних інтересах», згадавши при цьому угоду про скорочення ядерних озброєнь.

У Держдумі РФ миттєво відповіли на цю заяву Байдена.

Спікер російського уряду В’ячеслав Володін розцінив заяву Байдена як нападки на Росію і звинуватив американського лідера в образі всіх росіян.

Володін назвав заяву Байдена про Путіна «істерикою від безсилля», хоча саме його реакція, а не жорстка позиція президента США, більше підходить під це визначення.

«Сьогоднішня заява Байдена знаходиться поза здоровим глуздом. Так не може поводитися керівник країни, яка претендує на роль носія демократичних принципів і моралі. Говорити так про нашого главу держави нікому не дозволено.


Такі висловлювання неприпустимі, вони ображають громадян Росії, які зробили вибір і підтримують свого президента. Володимир Путін — наш президент. Нападки на нього — це нападки на нашу країну!», — відповів Володін Байдену.

Також Росія відкликала свого посла.

Як сказано,

Для консультацій

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень