Через ДТП на Степана Бандери у Рівному осиротіло троє дітей

У двох ще залишилися батьки, а 4-річний хлопчик став круглим сиротою

З власних джерел «Радіо Трек» стало відомо, що у пари, загиблої у ДТП на вулиці Степана Бандери, залишився 4-річний син.

Наші журналісти з’ясували, що опіку над ним після похорону жінки хоче оформити бабуся. До слова, загиблого у ДТП чоловіка поховали сьогодні, 4 січня.

Втім, як з’ясувалось, 4-річний хлопчик - не єдиний син загиблої.

У неї є ще двоє старших дітей: одна доросла, яка вже давно не проживає з матір’ю, друга дівчинка навчається у місцевій школі.

Сусіди загиблої жінки, мешканці одного з будинків на вулиці Відінській, кажуть, що загибла була доброю людиною, працювала на ринку, а з дітьми жила добре.

- Вона могла інколи випивати, але не буянила. Діти завжди були доглянуті. Чоловік, який загинув в аварії, був батьком найменшого хлопчика, та чи була пара у шлюбі – невідомо, – каже співрозмовник журналіста «Радіо Трек».

Працівники служби у справах дітей Рівного про ситуацію знають і після похорону матері збираються відвідати осиротілих дітей. 

Керівник служби Андрій Міщеня телефоном підтвердив інформацію про те, що двоє неповнолітніх нині у родичів.

У Рівному шукають свідків ДТП, в якій загинула подружня пара

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень