В яких закладах Рівненщини нині відпочивають діти зі Сходу

І куди на відпочинок відправляють малечу з нашої області

Нині в дитячому таборі «Країна мрій», що в Острозькому районі, відпочиває 20 дітей зі Сходу. Хлопці та дівчата приїхали з міста Сватово, що на Луганщині.

Наступного місяця ще два десятки дітлахів приїдуть в нашу область оздоровитися - до позаміського  закладу оздоровлення та відпочинку «Чайка», що в селі Хрінники Демидівського району. Табір нещодавно пройшов атестацію та тепер може приймати усіх бажаючих.

Оздоровлення дітей з Донбасу відбувається за кошти обласного бюджету.

Крім того, через співфінансування з обласної та місцевих скарбниць у дитячих закладах області вже відпочили 1239 рівненських дітей пільгових категорій. А нині в таборах триває третя зміна.

Водночас, за обласні гроші у липні розпочато направлення на оздоровлення дітей з інвалідністю у супроводі одного з батьків до санаторію «Барвінок» Тернопільської області.

Разом з тим, за путівками, придбаними за кошти держаного бюджету, направляють відпочивати дітей області до УДЦ «Молода гвардія» та МДЦ «Артек». З початку року там побували 253 та 256 дітей відповідно (по 7 змін).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень