Сьогодні стартує реєстрація на ЗНО-2016

У вступників розпочинається "гаряча пора"

Із 1 лютого до 4 березня 2016 року триватиме реєстрація на ЗНО.

Кожен, хто має бажання вступати цього року до вищого навчального закладу, може скласти тести не більше, як з чотирьох предметів. Обов’язковим для всіх вступників є зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Усіх абітурієнтів перед реєстрацією просять уважно ознайомитися із переліком конкурсних предметів, необхідних для вступу на обрану спеціальність у вузі.

Рекомендації вступникам дає заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ольга Янушевич:

- Що випускник має зробити? Визначитися з предметами. Після того зайти на сайт Українського центру оцінювання якості освіти після 1 лютого. Скористатися спеціальною програмою і сформувати комплект документів. Цей комплект документів має бути чітко визначений. Тобто має бути правильно оформлена реєстраційна картка і має бути до цієї реєстраційної картки копія документа, по якому реєструвалися.

Зауважимо: якщо виникне потреба внести зміни до реєстраційних даних, то це можна буде зробити лише протягом двох тижнів після завершення реєстрації, тобто не пізніше, ніж до 18 березня.

[media=53517][media=53519]

Додамо також, що випускники шкіл проходять реєстрацію у своїх навчальних закладах, а от випускники попередніх років можуть зареєструватися на ЗНО або самостійно, або скористатися допомогою у спеціально створених пунктах реєстрації. 

Усього в Рівненській області їх чотири. Вони розташовані у державних університетах, таких як: РДГУ, НУВГП та Національному університеті "Острозька академія". Також за допомогою можна звертатися у Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. 

Додамо, що на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти можна безкоштовно у вільному доступі ознайомитися з тестовими завданнями попередніх років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень