У «Вереса» – нові захисники

Команда завершила другий тренувальний збір

За підсумком другого тренувального збору, що упродовж двох тижнів тривав у Брюховичах під Львовом, Народний Клуб «Верес» підписав контракти із чотирма новачками.

Повноцінними футболістами рівненського клубу стали центральні захисники Віктор Лиховидько, Денис Притиковський, правий захисник Олександр Квачов та лівий захисник Ілля Пільтенко. Усі вони підписали з НК «Верес» контракти строком на півтора року.

захисник Віктор Лиховидько

захисник Денис Притиковський

Найвідоміший із новачків – Денис Притиковський. На перегляді у НК «Верес» центральний захисник перебував з грудня, провівши з командою два зимових тренувальних збори. Денис Притиковський має досвід виступів у чемпіонаті Першої ліги. Він тричі виходив на поле у складі ФК «Полтава». Осінню частину нинішнього сезону оборонець провів у Новій Каховці, зігравши за «Енергію 13 поєдинків.

[media=53846][media=53844]

Нагадаємо, раніше НК «Верес» також підписав контракти із воротарями Максимом Тельновим і Сергієм Семено, а також з нападником Павлом Таргонієм.

Загалом під час другого тренувального збору тренерський штаб НК «Верес» переглянув шістнадцятьох потенційних новачків команди.

– Не всі футболісти, яких ми запрошували на збір, зрештою, до нас приїхали, - розповів спортивний директор НК «Верес» Юрій Панфілов. – Хтось обрав для себе інші варіанти. Ми чекаємо, що найближчим часом на оглядини приїдуть ще два-три гравці, які вже пробували свої сили в клубах Першої ліги. Крім того, залишається відкритим питання по футболістах з Гани. Ми їх чекаємо. Уся затримка наразі з візами і це вже не залежить від клубу. На наступний збір плануємо також запросити ще трьох молодих футболістів з Бразилії.

Третій тренувальний збір команда Народного Клубу «Верес» розпочне вже 5-го лютого. Футболісти тренуватимуться у Брюховичах та на штучному полі стадіону «Сокіл» у Львові. Цього разу тренерський штаб робитиме акцент на награвання ігрових зв’язків та комбінацій. Для цього рівняни проведуть ще кілька контрольних матчів. Спаринг-партнерами НК «Верес» має стати стрийська «Скала», а також клуб Прем’єр-ліги або Першої ліги чемпіонату України.

Про це повідомляє інформаційна служба НК «Верес».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень