У Вараші затримали торговця наркотиками

На чоловіка поскаржилися сусіди

У жовтні до поліції звернувся мешканець Вараша, що невідомий чоловік у будинку за його місцем проживання займається продажем наркотичних засобів. За результатами перевірки слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування оперативники Варашського відділу поліції встановили, що збутом наркотиків займається 35-річний місцевий житель.

Тож у рамках кримінального провадження, відповідно до ухвали суду поліцейські завітали до наркоторговця з обшуком. Утім, той, відчуваючи неминучу лаву підсудних, не хотів відкривати двері працівникам поліції. Поліцейським довелося силоміць заходити до квартири, застосовуючи болгарку.

Інформація оперативників підтвердилася. У квартирі чоловіка правоохоронці виявили та вилучили три упаковки таблеток з написом "Субітекс", сорок два паперових згортки та три поліетиленових пакетики з білою порошкоподібною речовиною, п'ять використаних шприців ємністю 2 мл., грошові кошти в сумі одна тисяча 852 грн та скляний флакон з порошкоподібною речовиною білого кольору. Усе вилучене направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Зловмисник в усьому зізнався та розповів поліцейським, що продавав наркосировину вже більше року. Пігулки «Субітексу» він замовляв за кордоном, після чого кожну пігулку ділив на 10 порцій – так званих «чеків» та продавав своїм знайомим у себе вдома. Такий спосіб заробітку виявився прибутковим, і варашівець серед покупців мав і «постійних клієнтів».

З’ясувалося, що чоловік, який проживає з матір’ю, перебуває на обліку у лікаря-нарколога. Утім, до кримінальної відповідальності не притягався.


Та тепер за скоєне відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень