У Вараші хочуть зняти з посади міського голову

Депутат Варашської міської ради Ігор Куц висловив позицію громадських активістів

Так, громадські активісти Вараша звинувачують мера Сергія Анощенка у тому, що він нібито займається «просуванням «своїх» людей на посади, видає премії для наближених, не виконує передвиборчі обіцянки, незаконно звільняє мобілізованих, скорочує педагогічних працівників, недбало ставиться до комунального господарства». Коментарі міського депутата від ВО «Батьківщина» Ігора Куца, висвітлені на сайті «Про Вараш», частково роз’яснюють ситуацію:

Ми виграємо такі справи і поновлюємо людей на посадах. Але Анощенко, звісна річ, оскаржує ці рішення. Люди проти такого голови. Бо ж він їх безпідставно звільняє. Окрім того, не створює нових робочих місць, не залучає інвесторів. Тому варашівці організували ініціативну групу й планують збирати підписи проти чинного міського голови. Аби його відсторонити, достатньо трьох тисяч голосів. Переконаний: назбирати таку кількість нескладно.

Тим часом сам Анощенко, у коментарі «Радіо Трек», ситуацію назвав «політичною помстою»:

Для початку ці люди повинні зареєструвати чинну ініціативну групу, як мінімум вона повинна зібратись, а це 200 людей, а як максимум – зареєструвати відповідні документи. Нині такої процедури не зробили активісти та депутати. Це поки погрози, нічим не обґрунтовані.

Якщо ж потрібну кількість підписів така ініціативна група збере, пояснив Анощенко, то за посаду він не триматиметься, а «діятиме у законодавчому полі» і піде на вибори.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень