У Вараші - чергова жертва «банківських» шахраїв

Псевдобанкір виманив у жительки Вараша п’ять з половиною тисяч гривень

Як повідомляють з ГУНП в Рівненській області,

телефонний дзвінок пролунав у 42-річної жительки Вараша вчора, 30 червня, близько 18 години.

Невідомий чоловічий голос повідомив, що начебто хтось намагався з її рахунку викрасти гроші, тому працівники банку її заблокували.

Аби відновити доступ до коштів, потрібно їх перерахувати на інший рахунок. Для такої комбінації необхідно повідомити лише декілька цифр, які надійшли повідомленням на мобільний телефон абонента, що жінка і зробила. Лише через декілька годин мешканка Варашу зрозуміла, що насправді її кошти зникли, а не були переведені.


Тож із відповідною заявою потерпіла звернулася до Варшського відділу поліції. Слідчі за фактом шахрайства розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до усіх громадян обути обачними коли справа стосується грошей. Запам’ятайте: працівники банківських установ не проводять будь-яких операцій з грошовими коштами у телефонному режимі.

Аби не стати жертвою шахраїв, краще з’явитися безпосередньо у відділення банку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень