У центрі Рівного у готелі знайшли труп?

Інцидент стався ввечері у самому центрі міста

Фото www.booking.com

Напередодні, у вівторок, 7 листопада, до редакції «Радіо Трек» звернулась рівнянка Олена. На редакційний вайбер надіслала повідомлення такого змісту:

Проходила повз готель на Словацького, і звідти виносили тіло чоловіка. Це було після завершення робочого дня, усі втомлені поспішають додому, а тут виносять ніби як труп. Тіло одягнене у якусь форму. Можливо, це працівник готелю?

Зранку, 8 листопада, у головному управлінні поліції в Рівненській області нам повідомили таке:

Жодних повідомлень про смерть у готелі Рівного не було зафіксовано. Тобто самого факту не було. Ніхто в готелі не помирав.

За офіційним коментарем ми звернулись до адміністрації готелю, що у Рівному на вулиці Словацького.

На схожому манекені влітку 2017 року у Рівному вчились парамедики.  Не виключено, що такий же виносили вчора ввечері з готелю у центрі Рівного. У темну пору доби такий манекен, якщо він одягнений, може бути схожим на людину.

Адміністратор готелю "Оптіма" Юлія заспокоїла:

Ніякого трупа у нас не було. Справа в тому, що у нашому конферанц-залі двічі на тиждень проводяться навчання для лікарів. І там лікарі часто працюють із манекенам. А вчора, у вівторок, манекен з конференц-залу ввечері виносили. Він справді одягнений. Ввечері могло здатись, що це людина.

Тож виявилось, що ніяких трупів у готелі Рівного не було.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень