У центрі Рівного транспортний колапс (ФОТО)

Рух блокують автомобілі на іноземній реєстрації

Рівняни у соцмережах викладають фотографії з вулиці Соборної, де, за їх повідомленням, колона автомобілів на іноземній реєстрації рухається через міст над Устею, і перешкоджають вільному пересуванню громадського транспорту.

Як повідомляє Erve.ua, це представники руху «Авто Євро Сила» організували автопротест. Щоправда, з відео, оприлюднених на сторінках спільноти, видно, що їх колона рухається у супроводі автомобіля поліції.

Як нам вдалося з’ясувати у прес-секретаря патрульної поліції Оксани Юрченко, патрульні нині працюють із учасниками акції, проводять профілактичні бесіди. Поки критичних моментів щодо створення аварійної ситуації не зареєстровано, адже поліція на місці події контролює ситуацію. 

Нагадаємо, представники «Авто Євро Сила» виступають за легалізацію автомобілів на іноземній реєстрації в Україні, і не погоджуються з проектами, які нині обговорюють у спеціально створених комітетах та Верховній Раді щодо стягнення щоденної платні за перебування такого транспорту в Україні.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень