У центрі Дубна гарчить, як ведмідь, чоловік (ФОТО)

Про це повідомляють дубенчани

Так, мешкнець Дубна на Рівненщині Ігор Панчук у Фейсбуку написав:

Ігор Панчук  · 5 год І як завжди, під час прогулянки центром міста на ранкову каву, приємною посмішкою та ароматом, нас дубенчан зустрічає цей, без сумніву позитивний чоловік. Дорослим приємний початок робочого дня, а діткам - ранковий жах, так як гарчить він, як ведмідь. А можливо, його десь перемістити чи помити?

Його підтримали й інші дубенчани. Вони скаржилися:

Мирослава Ващишин Ми раз ішли на каву, а він в парку сходив по-большому, і сидів розтупав, вонище страшне. Нам вже нічого не хотілося.

Люда Кожан Я вже тією стороною не проходжу, бо декілька раз проходивши думала киши вирву, там так смердить біля нього.

Хтось обурювався, що соцслужби нічого не роблять, щоб прибрати таких людей з вулиці. Їм заперечували ті, хто знав, що на зиму чоловіка забирають у психлікарню в Острог.

Ольга Кузнецова Щороку його забирають спецслужби то в Острог, то в Будинок-інтернат. Але він тікає з тих місць. Йому добре так, не думаючи, що поруч з ним погано іншим.

 

Bogdan Galeta у свій час наша громадська організація його помила, поголила, перевдягла і розмістила в монастирі на Гурбах. Не пройшло й місяця - повернувся. У нас й досі є написана ним власноруч заява до правоохоронних органів, в якій він стверджує, що його квартиру незаконно відібрав і перепродав екс-директор Дубенського заповідника..

Тетяна Подворна написала, що звуть безхатька Олег, що йому квартиру надали, але її спалив колега по плящці. І додала:

Тепер там руїна. Він не винен, що помішався - у нього були великі проблеми, а сім'я, замість того, щоб допомогти, знати не знає. Дружина з сином ніби в Рачині живуть.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень