У торговому центрі Рівного пояснили, чому чимало магазинів у них названі не українською мовою

Запевнили, що це не є свідченням нелюбові до рідної мови

На те, що у торговому центрі Рівного "Злата Плаза" чимало магазинів названі іноземною мовою, звернула увагу наша читачка. Ми писали про це у публікації У торговому центрі Рівного не люблять українську мову? 

Цю ситуацію прокоментувала піар-менеджер торгового центру «Злата Плаза» Інна Боровець:

Справа в тому, що багато магазинів у ТРЦ «Злата Плаза» - це не українські бренди, а іноземні, і відповідно, назви магазинів - не є українськими. Перекладати ми їх не можемо, тому і вивіски написані іноземною мовою. Є у нас і українські магазини, такі, як «Будинок іграшок», «Яблуко», «Фуршет».

 

Тобто це не свідчить про якусь нелюбов до української мови. Ми повністю підтримуємо державну українську мову. У нас, наприклад, сайт, сторінка у соцмережах, навігація, вивіски рекламні – все це українською мовою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень