У театрі ляльок - незвична прем'єра

Виставу «О 8-й на ковчезі» підготувала дитяча студія "Лялькові сходинки"

У виставі, яку підготували вихованці дитячої студії «Лялькові сходинки» - усі актори дебютанти. Як розповів нам один з режисерів вистави Андрій Окладов, «О 8-й на ковчезі» готували у стислі терміни, під час дитячих літніх канікул. Зараз із дітьми працювати складніше, адже триває навчальний рік, і чимало дітлахів відвідують ще й інші творчі гуртки. Тим не менше, уже цієї суботи театр ляльок запрошує на прем’єру комедії в стилі хіп-хоп, присвяченій дружбі та любові до ближнього. Говорить Андрій Окладов

За словами Андрія Окладова, хоча у репертуарі театру «О 8-й на ковчезі» не буде, її однозначно покажуть глядачу іще не раз, адже зважаючи на сюжет, у зимову пору вона буде актуальною. Тож «О 8-й на ковчезі» цієї суботи, 17 жовтня, у театрі ляльок о 14.00 годині. Вхід вільний. 

До речі, студія «Лялькові сходинки» уже працює і над новим спектаклем, де будуть задіяні усі 20 дітей, які займаються у студії. На сцені вони працюватимуть одночасно із професійними акторами, а головну роль зіграє теж дитина. Це буде постановка за твором сучасного французького письменника та драматурга Еріка-Емануеля Шмітта "Оскар і рожева пані".

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень