У Світовому банку знають, як оснастити усі кардіологічні відділення районних лікарень

Техніку вже обирають фахівці

Вже за кілька місяців у районних лікарнях Рівненщини з’явиться нове кардіологічне обладнання.

Консультанти субпроекту Світового банку у Рівному розкрили тендерні пропозиції від восьми українських та іноземних компаній.

Зокрема, свої пропозиції, окрім Українських компаній, надіслали ще компанія Diatech SA (Швеція), Philips (Голандія) та об’єднання підприємств: ТОВ «Медична компанія  ЕМПІРИКА» (лідер) та EDAN Instruments INC з Китаю.

Йдеться про майже 20 одиниць спеціальної дорого вартісної техніки, каже керівник групи консультаційної підтримки субпроекту Світового банку Сергій Рибачок:

Мова йде про таке обладнання Кардіоваскулярні сканери, електрокардіографи, дифібрилятори-монітори, обладнання для проведення тредміл-тесту. Завдяки цьому обладнанню можна буде оснастити усі кардіологічні відділення районних лікарень області що суттєво покращить надання медичних послуг населенню.

Найближчі два місяці консультанти вивчатимуть пропозиції. Після обрання однієї з них обладнання закуплять. 

Це стало можливим завдяки реалізації на Рівненщині проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Гроші на техніку виділяє Світовий банк спільно з Міністерством охорони здоров’я України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень