«У Суперлігу зайдемо надовго», - Сергій Ліщук про баскетбол у Рівному

Ситуацію врятують місцеві таланти та спорткомплекс на Макарова?

Сергій Ліщук та Андрій Біланчук.

Баскетбольний клуб «Рівне» показує гарні результати у сезоні.

Не виключено, що вже за рік-другий рівненські баскетболісти зможуть грати у Суперлізі. Керівництво клубу впевнено рухається до такого результату.

Приклад взаємної підтримки? Сергій Ліщук (крайній зліва) та Андрій Біланчук (у білій сорочці) на "Арені Львів" під час гри НК "Верес".

Головне не наймати чужих гравців, а сформувати кістяк команди, каже президент  Баскетбольного клубу «Рівне» Сергій Ліщук:

Поки у нас не буде в командах по 7-8 місцевих спортсменів, тобто поки не буде кістяка, то ми не подаватимемось у Суперлігу. Немає сенсу наймати 10 людей у команду, де люди просто приїхали пограли, отримали гроші і поїхали. До того ж, хотілося б у Суперлігу зайти надовго, а не на один рік. Хочемо так, як і наш "Верес", заявити про Рівне і нести історію до перемог.

Заявочний внесок у Суперлігу у кілька разів більший, аніж у Вищу лігу. Втім, керівництво клубу це не лякає, адже баскетболістів підтримають надійні партнери. До слова, у 2018 році до клубу приєдналася компанія «AutoPlus». Ця ж компанія підтримує НК «Верес».

Сергій Ліщук та Андрій Біланчук (посередині) у спорткомплексі на Фабричній. Перед однією з домашніх ігор БК "Рівне"

Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук запрошує вболівальників на ігри, яких у березні буде 13. З них дев’ять домашніх ігор, які традиційно у Рівному проводять у спорткомплексі на Фабричній.

На домашніх іграх БК "Рівне" немає де яблуку впасти. Керівництво клубу сподівається, що скоро можна буде проводити ігри у спорткомплексі, який обіцяють побудувати на вулиці Макарова у Рівному.

Головний баскетболіст Рівного Сергій Ліщук тішиться з того, що на домашніх іграх як жіночої, так і чоловічої команд, завжди багато людей. Вболівальники навіть можуть змінити хід гри:

Коли я грав за кордоном у клубах, то у чужих спорткомплексах відчував себе, як у котлі, настільки були активні тамтешні вболівальники. Від підтримки вболівальників дуже багато залежить. Були ігри, коли наші вболівальники настільки підтримували спортменів, що ті змінювали хід гри. Тому звертаюсь до вболівальників - прийдіть і підтримайте баскетбольний клуб. Для нас важливим місяцем буде березень. 

Останні ігри у залі на Фабричній, каже Сергій Ліщук, показали, що Рівному не вистачає великого спорткомплексу:

Багато приходить вболівальників, буває таке, що їм немає місця і вони йдуть ще перед грою. У нас взагалі в місті відсутні великі спортзали, які хоча б дві тисячі глядачів вміщали. Це проблема. Сподіваюсь, що цю проблему згодом вирішать. Якщо спорткомплекс на Макарова побудують, чого ми з нетерпнінянм чекаємо, то там не тільки баскетболісти зможуть грати, а й інші спортсмени. А це вже зовсім інший рівень.

Найближча гра відбудеться вже цими вихідними, 2 і 3 березня. Гратимуть чоловіки. 

До слова, квитки на домашні ігри БК «Рівне» коштують дешево – від 10 до 20 гривень.

Додамо, що жіноча команда БК «Рівне» березень розпочне в гостях матчем з лідером Суперліги «Київ-Баскетом», а також поєдинком зі столичним «Динамо».

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень