У США створюють відеогру на основі «Лісової пісні» Лесі Українки

Американська компанія Colabee Studios завершує створення гри «Forest song». В її основі – один із найвідоміших творів Лесі Українки, драма-феєрія «Лісова пісня», пише Watcher.

У «Forest song» гравець перевтілюється у селянина, який має надзвичайну зустріч з Лісовим Духом. Їхній зв’язок відкриває гравцю зовсім інший світ, де у драматичному зіткненні сходяться надприродні сили лісу та світ людей.

Щоб максимально правдиво відтворити культурні особливості «Лісової пісні», автори гри вирушили в експедицію на Волинь, звідки родом Леся Українка, та природа якої надихнула її на створення драми.

«Місія нашого візиту - поглиблення розуміння минулого, теперішнього та майбутнього людей, які проживають у цьому регіоні, а також зустрічі з експертами культури та вивчення традиційної культури», – розповідають розробники гри. Деталі, які їм вдалося зібрати під час подорожі, увійшли до гри.

Colabee Studios – міжнародний колектив розробників ігор, який створили Діма Верьовка та Шон Вес. Вони спеціалізуються на розробці ігор, що розкривають культуру окремих народів. Наприклад, торік вони випустили гру «Never Alone» про культуру інупіатів, однієї з корінних груп Аляски. Гру відзначили премією BAFTA як найкращий дебют 2015 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень