У соцмережі розгорівся конфлікт навколо стихійного ринку у центрі Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

Думки містян розділилися

У неділю рівнянин Роман Тишкун опублікував відео, яке сьогодні зняв на стихійному ринку, що вже давно функціонує поблизу Драмтеатру у центрі міста.  

Автор допису вказує на купи сміття, які продавці щоразу лишають після себе. Крім того, «торговий ряд» розташований прямо на тротуарі через що перехожі, які нічого не збираються купувати, змушені обходити це місце прямо по дорозі.

За кілька хвилин під дописом з’явилося чимало коментарів. Так, частина рівнян стала на захист «нелегалів», які торгують у непризначених для цього місцях. Мовляв, де ще селянам продавати свою подукцію?

Однак, є й ті, кому стихійний ринок не до вподоби. Незадоволені люди пишуть, що частіше усього на цьому місці торгують перекупники, у яких далеко не завжди продукція - домашня. До того ж, для торгівлі на ринку є спеціально передбачені місця:

Крім того, часто торговці залишають після себе купи сміття, які комунальники не завжди вчасно встигають прибрати:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень