У смертельному ДТП постраждала вагітна жінка

Це трапилося напередодні на Сарненщині

На вулиці Центральній смт Клесів сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У результаті наїзду автомобіля померла 25-річна місцева жителька, а її вагітна 28-річна односельчанка у важкому стані перебуває у лікарні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 20 листопада близько четвертої ранку біля одного з кафе 31-річний житель Клесова, керуючи автомобілем «ВАЗ-2121», здійснив наїзд на двох молодих жінок, які стояли на проїжджій частині поруч із скутером.

Унаслідок ДТП 25-річна жінка, який належить двоколісний транспортний засіб, від отриманих травм загинула на місці, а її вагітна на шостому місяці 28-річна односельчанка у важкому стані нині перебуває у реанімаційному відділенні Сарненської центральної районної лікарні. Зі слів водія «ВАЗ-2121», він в останній момент побачив на дорозі пішоходів і не зміг уникнути наїзду.
 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської обалсті, за результатами освідчення керманич «ВАЗ-2121» був тверезий.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень