У смертельній ДТП, в якій загинуло троє посадовців райдержадміністрації, знайшли винного

Автопригода трапилася на Рівненщині у вересні

Нагадаємо, тоді поблизу села Грушвиця у результаті лобового зіткнення двох автомобілів  - «Рено-Мастер» та службової ВАЗ-217030 - двоє пасажирів легковика загинули на місці.

Це були заступник голови Радивилівської РДА Людмила Орищина та водій відділу освіти адміністрації Анатолій Проказюк. Дорогою в лікарню померла начальник відділу бухгалтерського обліку фінансового контролю та матеріально-технічного забезпечення апарату РДА Валентина Мирончук.

Як повідомляє рівненська прокуратура, доведено, що 37-річний житель Львова винний у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди:

Доведено, що саме обвинувачений, керуючи автомобілем «Рено-Мастер», порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-217030, який належить Радивилівській районній державній адміністрації.

Рівненський райсуд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.

Водночас, особу звільнено від відбуття покарання із встановленням іспитового строку на 3 роки.

Проте з таким рішенням суду державний обвинувач не погодився, бо вважає його «м’яким» та подав апеляцію.

За результатами розгляду апеляційної скарги прокурора Апеляційний суд Рівненської області вирок суду першої інстанції скасував та проголосив новий

Львів’янина визнали винним у вчиненні тяжкого злочину. Йому присудили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з позбавленням права керувати транспортним засобом терміном на 3 роки.  

За рішенням суду засуджений має сплати потерпілим матеріальну і моральну шкоду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень