У серіалу «Загублені» був альтернативний фінал

Його розкрили автори проекту

Автори містично-пригодницького серіалу «Загублені» (Lost) розповіли порталу Entertainment Weekly про альтернативний фінал, в якому ключову роль відіграє вулкан, розташований на острові.

Відзначається, що від сюжету відмовилися через дорожнечу його втілення. Один з авторів проекту Деймон Лінделоф зазначив, що вулкан мав стати тим місцем, де з'явився Димний монстр. Фінальна сцена включала б у себе боротьбу Джека (Метью Фокс) і втілення істоти в образі Джона Лока (Террі О'Квінн) біля жерла вулкана. Лінделоф підкреслив, що керівництво телеканалу ABC, дізнавшись про бюджет, попросило авторів серіалу закінчити шоу і «не збанкрутувати при цьому». За його словами, продюсери порахували, що слід залишити деякі сюжетні лінії без пояснень.

«А ще ми згадали, що в кінці фільму «Зоряні війни: Помста ситхів» епічність сцена боротьби Анакіна Скайвокера і Обі-Вана Кенобі на вулканічній планеті. Ми зрозуміли, що, як би ми не зняли нашу кінцівку, сцена виглядала б як серія «Міккі Мауса» поруч з цим», - додав Лінделоф.

Телесеріал «Загублені» виходив з 2004 по 2010 рік. У ньому розповідається про пасажирів літака, який зазнав аварії на острові в Океанії. Замість кінцівки з вулканом битва Джека з Джоном Локом відбувається в джунглях.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень