У селах Рівненщини – дорожні зміни (ФОТО)

З доріг зникають ями та багнюка

Позитивні дорожні зміни вже відчули жителі сіл Дюксин Костопільського району, Новоселівка Млинівського та Корнин Рівненського району. Нещодавно там завершився капітальний ремонт автошляхів.

Як зазначив голова Корнинської сільради Роман Горбатюк-Василейко:

Дорога по вул. Шевченка для села є важливою, адже від неї відгалужуються інші сільські шляхи, до того ж біля неї знаходиться церква. Люди чекали сучасного покриття понад 20 років, а до цього самостійно засипали ями піском і щебенем.

Також будівельники активно працюють на інших об’єктах.

Зокрема, добігають кінця дорожні роботи у селищі Межиріч на Острожчині, де по вул. Князів Острозьких вперше роблять дорогу.  У селищі Велика Омеляна Рівненського району уже завершили влаштування щебеневого покриття. Тривають роботи й на двох об’єктах у Зарічному.

Також на черзі селище Новини Млинівського району, де проводять  підготовчі роботи з капітального ремонту вул. Молодіжної, та Радивилів. Нині там розробляють геодезичну розбивку та планування основи по вул. Залізняка.

Нагадаємо, цього року Державний дорожній фонд вперше передав в обласне підпорядкування місцеві дороги. Відповідно, виділили й кошти на будівництво та реконструкцію автошляхів місцевого значення, ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, а також експлуатацію та утримання дорожного полотна. Раніше цими питаннями займалась Служба автомобільних доріг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень