У Сарненському ІТТ запрацює система, що захищатиме затриманих

Досі подібного на Рівненщині не було

У вівторок, 16 жовтня, в місті Сарни відбудеться презентація нової системи безпеки затриманих Custody Records, яка пілотується в ізоляторі тимчасового тримання м. Сарн.

Custody Records – система, що запобігатиме порушенню прав людини в ізоляторах тимчасового тримання.

Потрапляючи в ізолятор тимчасового тримання, людина зможе поскаржитися на порушення її прав під час затримання і щодо інциденту розпочнеться перевірка.

 

Всі відомості про затриманого відтепер будуть в електронній базі, а не на папері.

Відповідні органи зможуть подивитися, що відбувається в камері ІТТ з будь-якої точки України, а сам затриманий може зв’язатися через мікрофон у камері з черговим. За таким принципом діятиме Custody Records – система електронної фіксації всіх дій, що відбуваються із затриманими особами.  Відомо, що вперше ця система запрацювала в Дніпровському ІТТ в тестовому режимі. Тепер її впроваджують по всій Україні.

Фото - Громадське радіо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень