У Сарнах виявили десятки вибухонебезпечних предметів

Напередодні, 5 квітня, неподалік села Калинівка Сарненського району місцеві жителі виявили вибухонебезпечний предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд.

«Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що вибухонебезпечною знахідкою виявився артилерійський снаряд калібром 122 мм часів Другої світової війни», – інформує прес-служба ДСНС Рівненщини.

Цього ж дня о 13:00 на лінію «101» зателефонував житель міста Сарн, який повідомив, що ним під час проведення господарських робіт на території власного господарства, виявлено предмети схожі на вибухонебезпечні.

«Працівники ДСНС встановили, що це 2 артилерійських снаряди калібром 45 мм. та 24 вибухники часів Другої світової війни. Місце знахідки одразу було взято під охорону співробітниками поліції», – зазначають рятувальники.

На цей час група піротехніків намагається знешкодити небезпечні «пам’ятки» війни, також фахівці обстежують прилеглі території на предмет виявлення додаткових боєприпасів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень