У Сарнах була кривава ніч: жінка ледь не померла у власному домі

Через кровотечу

Сьогодні, у вівторок, 24 жовтня, о четвертій годині ранку у хірургічне відділення Сарненської районної лікарні госпіталізували 51-річну жінку із ножовим пораненням живота. Її кривдника оперативно затримали поліцейські.

За попередньою інформацією напередодні ввечері, на вулиці Мічуріна районного центру,  між співмешканцями виникла сварка на побутовому ґрунті. Оскільки суперечка розгорнулася на кухні, 47-річний чоловік у відповідь на образи вдарив кухонним ножем жінку в живіт. Та пішла до іншої кімнати спати.

Однак, близько третьої ночі наляканий масивною кровотечею чоловік все ж викликав швидку медичну допомогу, а сам утік.

Лікарі діагностували у потерпілої проникаюче ножове поранення живота  із пошкодженням внутрішніх органів та гнійний перитоніт.

Працівники карного розшуку Сарненського відділення поліції встановили місце перебування зловмисника. Він переховувався у знайомих, поблизу місця проживання. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий повідомив йому про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у виді позбавлення волі строком до восьми років.

За інформацією прес-служби ГУНП в Рівненській області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень