У самісінькому центрі Рівного відкриють ЦНАП. Завтра

Тепер у «Златі Плазі» можна буде оформити документи

Керівництво ТРЦ надало площу під територіальний підрозділ ЦНАП в оренду за 1 гривню, повідомляє міська рада.

У середу, 26 грудня, о 12:00 у Рівному в Торгово-розважальному центрі «Злата Плаза» відбудеться відкриття територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг.
 

У новому ЦНАП надаватимуть такі послуги:
 

реєстрація місця проживання та видача різних видів довідок у цій сфері, реєстрація бізнесу, надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та з Державного земельного кадастру, консультації у сфері паспортних послуг та реєстрація в електронній системі керування чергою відвідувачів.

Реалізація вказаного проекту забезпечить доступність, оперативність, своєчасність надання адміністративних послуг, мінімізує кількість документів, процедурних дій та візитів необхідних для їх отримання, оскільки, ТРЦ «Злата Плаза» має вигідне територіальне розташування, адже знаходиться у центральній частині міста та зручну транспортну доступність, додають у ЦНАП.

Нагадаємо, центр надання адмінпослуг Рівненської міської ради функціонує на майдані Просвіти, 2, поблизу обласної адміністрації.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень