У розважальному закладі Рівного травмувалася дитина. Надати допомогу не було чим

Аптечки, щоб обробити рану, тут не виявилося

Сталося це у дитячому розважальному закладі "Курага", що у торгово-розважальному центрі "Чайка" на вулиці Гагаріна.

Про випадок повідомила мама з Рівного Яна Ткачук, син Кирило якої вдарився головою так, що отримав струс мозку. Вона опублікувала фото сина з розбитою головою і написала у соцмережі Фейсбук: 

Yana Tkachuk 15 год. · Результат прекрасно проведеного свята в одному з дитячих розважальних закладів під назвою "Курага" ( Результати - це струс мозку і сильний стрес(.

А там навіть і немає самого елементарного - це аптечки, і всім тупо "пофіг" на твоє дитя ( я вже мовчу про надання першої медичної допомоги (пфф, Ви про що?)


Адміністратор Олександр, якому так весело було в телефонній розмові, сказав, що персонал покрав медикаменти і в нього "дівчьонки" не компетентні (


Одним словом хороший сьогодні отримала урок ( Тепер в розважальний заклад " Курага" ні ногою (

Хтось можливо знає, як зробити так, щоб в них хоть аптечка з'явилась? 

У закладі "Курага" взяти коментар нам не вдалося, оскільки за вказаними на сайті закладу номерами телефонів слухавку ніхто не брав. 

Начальник управління Держпродспоживслужби Рівненщини Олександр Костюк каже, що для того, аби вони мали право здійснити якусь перевірку закладу, де травмувалася дитина, має бути звернення до них від батьків. Адже нині у державі перевірки бізнесу заборонені через мораторій:

Якщо буде хтось зі зверненням, зі скаргою, то тоді, звичайно, це питання буде розглядатися. Якщо буде підстава, що дитина потрапила уже в лікарню, то тоді, може, й буде підстава для позапланової перевірки. А ні, то просто виїдуть, роз’яснять ситуацію, поспілкуються, щоб вони мали відповідну аптечку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень