У Росії рубль продовжує падати

Валюти Росії і Казахстану продовжують падати на тлі падіння цін на нафту

Національні валюти нафтозалежних Росії і Казахстану продовжують падати 19 серпня на тлі падіння світових цін на нафту, повідомляє Радіо Свобода.

У Росії рубль продовжує падати до найнижчого рівня за шість місяців, сьогодні вартість одного долара США становить 66 рублів. 

Ощадбанк Росії заявив, що, якщо ціна на нафту марки Brent впаде до 45 доларів за барель, один долар США може коштувати понад 70 рублів.

Коливання на валютному ринку колишніх радянських республік викликала ціна на нафту марки Brent, яка знизилася на 11 центів - до 48.70 долара за барель.

Валюта Казахстану – тенге – досягла свого найнижчого рівня від лютого: один долар США коштує 198 тенге.

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв заявив на засіданні уряду в Астані, що економічна політика Казахстану повинна бути «орієнтованою на нові реалії і бути готовою до цін на нафту від 30 до 40 доларів за барель». 

Нагадаємо, з початку тижня нафта і далі дешевшає на світових ринках, вартість WTI тримається нижче 42 доларів за барель, свідчать дані торгів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень