У Росії п'яний чоловік "воскрес" у морзі і потрапив на власні поминки

У Владивостоці лікарі помилково визнали чоловіка мертвим

Як повідомляє Еспресо.TV, під час застілля чоловіку стало погано і він знепритомнів. Його друзі по чарці викликали швидку. Медики констатували смерть і відправили тіло в морг.

Опинившись в холодильнику і протверезівши, чоловік прийшов до тями і почав кричати. Шум привернув увагу жінки-сторожа, що проводила обхід. Вона вирішила звернутися до лікарів.

Ті вирішили, що в неї не все в порядку з головою і запропонували їй прийняти заспокійливе, але все ж викликали поліцію.

"Співробітники поліції, які прибули на місце, відкрили двері, і в коридор в паніці вибіг "воскреслий" чоловік, - повідомили в управлінні карного розшуку Владивостока. — Його відігріли, привели до тями, опитали і відпустили додому".

Чоловік одразу вирішив повернутися до товаришів, щоб розповісти їм про подію, і потрапив на власні поминки. Побачивши свого друга живим, приятелі почали спільно відзначати його повернення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень