На Рівненщині вилучили бурштину на 1,5 мільйона (ФОТО ТА ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ)

Сьогодні по обіді у Рокитному правоохоронці вилучили партію бурштину-сирцю загальною вагою близько 180 кілограмів. Вартість каміння на «чорному» ринку становить понад 1,5 мільйона гривень.
[media=70003]

Під час проведення оперативного відпрацювання, працівники роти поліції особливого призначення у Рівненській області, за наданою оперштабом інформацією, зупинили автомобіль «Subaru» під керуванням 28-річного жителя Кіровоградської області. При огляді в багажнику авто було виявлено п’ять мішків із «сонячним камінням» загальною вагою близько 180 кг.
[media=70001]
Крім того, патрульні поліцейські, які в рамках проведення відпрацювання перевіряли автомобілі на автодорозі Київ-Ковель, зупинили «MITSUBISHI Outlander», який належить 26-річному жителю Старого села Рокитнівського району. В салоні автівки поліцейські виявили близько шести кілограмів бурштину-сирцю, пістолет для відстрілу гумовими кулями і набої до нього, а також близько 20 тисяч гривень.
[media=70000]
Наразі проводяться слідчі дії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень