У Рокитному вилучили 20 гральних автоматів

20 травня працівники управління захисту економіки в Рівненській області у ході санкціонованих обшуків у селищі Рокитне вилучили 20 гральних автоматів.

У межах кримінального провадження, відкритого за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), правоохоронці провели обшуки у двох приміщеннях районного центру. У кожному з них поліцейські вилучили по десять гральних автоматів.

Підпільні заклади з «однорукими бандитами» розміщувались у нежитлових приміщеннях. Один із них узагалі мав вигляд занедбаного будинку. На момент проведення обшуків у гральних залах перебували адміністратори, а в одному із них свою удачу випробовували ще й двоє відвідувачів.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці проводять подальші слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до організації діяльності гральних закладів.

 

Відділ комунікації ГУНП

в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень