У рівнян знайшли кілограмовий пакет «псевдоефедрину» та зброю

Один з них вже сидів за наркотики

У ході комплексного відпрацювання працівники управління боротьби із наркозлочинністю в управлінні поліції у Рівненській області на вулиці Степана Бандери зупинили двох підозрілих осіб.

Під час поверхневого огляду у одного із них оперативники знайшли поліетиленовий пакетик із залишками метамфетаміну, а у іншого — три патрони з елементами підробки. У прес-службі нацполіції повідомляють:

З’ясувалося, що у 29–річного рівнянина, власника боєприпасів, поліцейські тиждень тому виявили та вилучили пістолет для відстрілу гумовими кулями марки "Форт-12", 16 патронів з ознаками видозмінення, посвідчення на зброю з елементами підробки.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. 

Іншим порушником виявився 28-річний рівнянин, який винаймає квартиру в одній із багатоповерхівок.

Під час огляду в помешканні оперативники виявили прозорий пакетик із метамфетаміном та пакет із порошкоподібною речовиною — прекурсор «псевдоефедрин» вагою понад кілограм.

Поліцейські усі речовини вилучили та направили на експертизу у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Слідчі за фактом зберігання наркотичних засобів без мети збуту за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України розпочали досудове розслідування.

Крім того, за результатами експертизи вирішуватиметься питання про відкриття кримінального провадження за фактом незаконного зберігання прекурсорів за частиною 1 статті 311 Кримінального кодексу України.
[media=79304]
Поліцейські встановили, що 28-річний мешканець обласного центру вже неодноразово перебував на лаві підсудних за скоєння розбою та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Нині він перебуває на обліку у поліції як особа, що формально підпадає під дію адміністративного нагляду.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень