У Рівному з’явився новий претендент на парк біля Палацу дітей і молоді

Це місцеве комунальне підприємство

Так непринадно виглядає парк біля Палацу дітей і молоді

Керівництво міського об’єднання парків культури і відпочинку звернулося до міської ради Рівного з проханням надати їм майже 1,4 гектара землі парку на вулиці Князя Володимира у постійне користування. Призначення ділянки - для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.

Що саме у парку біля дитячого закладу робитимуть, розповідає директор міського об’єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов:

По-перше, треба реалізувати проект громадського бюджету. Там близько мільйона гривень передбачено на благоустрій парку.

 

Порядок там зразу не буде. При умові, що буде фінансування на обслуговування парку на міське об’єднання парків культури і відпочинку, то порядок буде в  наступному році.

 

Якщо ж фінансування не буде, то цього року буде реалізований громадський бюджет. А саме: поставлені лавочки, зроблені урни, дитячий майданчик передбачається, зона відпочинку, спортивна зона і тренажери вуличні.  

За словами Андрія Черепанова, ділянка, за якою вони звернулися, - це лише одна половина парку біля Палацу дітей і молоді. А друга половина – це та, яку влада Рівного планувала здати в оренду з аукціону для будівництва аквапарку. На ній розташовані бетонні споруди, і  в тому числі аварійна факельна вежа.

Небезпечна вежа

На останній сесії міськради рішення про здавання в оренду з аукціону цієї ділянки було скасоване. І Андрій Черепанов каже, що вони вже звернулися до управління земельного кадастру, щоб дізнатися, як стати користувачем цієї ділянки.

Чи надати парк міському об’єднанню парків культури і відпочинку – міська рада Рівного вирішуватиме на сесії у квітні. Поки що на сайті міськради з’явився лишень відповідний проект рішення.

До речі, якщо парк віддадуть об’єднанню, і дадуть фінансування з бюджету міста, то для його обслуговування Андрій Черепанов обіцяє розширити штат працівників. Якщо ж фінансування не буде, то зробити там «цукерочку» директор міського об’єднання парків культури і відпочинку не обіцяє.

На питання, чому хоче забрати парк біля ПДМу у користування, Черепанов каже:

Мені шкода цей парк. Я там виріс.    

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень