У Рівному з’явиться сучасний європейський ринок

Його збудують у центрі міста

Територія "Моріону"

Не перший місяць точаться розмови щодо майбутньої долі ринку «Моріон» у Рівному. Ми повідомляли, що тамтешнім торговцям спочатку підняли орендну плату, сотні підприємців, які торгують на "Моріоні", приходили з пікетом на сесію міської ради. Вони хвилюються, що їх "виселять" із місць торгівлі. Торговцям вимкнули електропостачання – це спровокувало черговий конфлікт власників і орендарів.

Сьогодні ж редакції місцевих ЗМІ отримали запрошення на презентацію нового проекту - «Облаштування сучасного європейського ринку «Моріон» в центрі міста».

Проект представлятимуть модератори, інженери, юристи, директор ринку «Моріон» та представники власника.

Що ж зрештою буде на території навколо «Моріону»? Організатори повідомляють навіть про два варіанти облаштування ринку. Чи зможуть там в майбутньому здійснювати торгівлю ті підприємці, які нині практично залишилися без робочих місць? Відповіді на ці питання сподіваємося почути під час презентації.  

В цьому приміщенні хочуть встановити вентиляцію, для якої треба 120 кВт струму, а до того, як світло у підприємців "забрали" - подавалося 100 кВт

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень