Прототип міської ради з'явиться у Рівному (ФОТО)

Молодіжна рада

27 грудня у залі засідань Рівненської міської ради підбили підсумки першого етапу проекту-переможця громадського бюджету «Молодіжна міська рада».

Секретар міської ради Сергій Паладійчук, який є ініціатором цього проекту, впевнений, що матиме успіх:

Переконаний, що участь у цьому проекті, окрім того, що відкриє для вас нові можливості, точно дасть свої позитиви. Які це позитиви, наскільки вони будуть великими, як вони відіб'ються на вашому житті – це залежить, в першу чергу, від вас. Я можу пообіцяти, що я зі свого боку максимально сприятиму, аби ви, будучи людьми активними, отримали від цього всього максимальну користь.

Молодіжна міська рада буде прототипом Рівненської міськради і функціонуватиме за її принципами. Тобто, раз на місяць новоспечені «депутати» збиратимуться на сесію, а ще двічі на місяць – працюватимуть у комісіях.

До новоствореного органу місцевого самоврядування увійшли 42 молодих «депутати», віком від 16 до 23 років, - за числом округів у місті. Серед них є представники усіх рівненських вишів і навіть 11-класниця однієї з місцевих шкіл.

17 січня (під час установчо-навчальної сесії) їм видадуть спеціальні посвідчення.

Цього ж дня серед представників Молодіжної ради оберуть секретаря та голів комісій.

Фото Rivne Media. Список депутатів Молодіжної міської ради

У такому складі кадровий резерв виконавчої гілки влади Рівного працюватиме найближчий рік. А наприкінці листопада 2019-го, якщо у цьому буде потреба, раду доукомплектують.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень