У Рівному з’явиться пішохідна вулиця, недоступна для транспорту

У автора пропозиції є кілька ідей, яку з вулиць міста можна закрити для авто

Про такі плани на 2017 рік оголосив секретар Рівнеради Сергій Паладійчук під час звіту про свою діяльність на цій посаді. Свою ініціативу пояснює тим, що пішохідні вулиці мають багато європейських міст. І оскільки Рівне претендує на те, щоб бути сучасним, креативним і інноваційним, то таку вулицю необхідно зробити і у нас:

- Є в мене декілька цікавих ідей, де могла би бути ця вулиця. Я зараз поки не хочу говорити, бо ми зараз працюємо з проектантами, з архітекторами. Якщо ця ідея буде гарно втілена, перш за все, естетично і по дизайну, то я думаю, що через 3-4 роки рівняни будуть мати цікаву пішохідну вулицю, на яку можна буде запрошувати гостей, самим там проводити час і мати від того втіху.

Нагадаємо, у Рівному також анонсували появу посади головного художника міста. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень