У Рівному з’являться «сонячні» Wi-Fi дерева

Це один з проектів, які перемогли у голосуванні в рамках громадського бюджету

Сьогодні у Рівному підбивали підсумки голосування за проекти в рамках Громадського бюджету, яке тривало у місті з 5 по 13 листопада. Із 45 запропонованих рівняни проголосували за реалізацію 31, загальною сумою 10 мільйонів гривень. Зокрема, енергозберігаючий проект щодо сонячних дерев передбачає встановлення сонячних панелей на стилізованих під дерева підставках для зарядки мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків, оснащені модемами для безкоштовного Wi-Fi Інтернету. На його реалізацію необхідно 315,5 тис грн. Цей проект підтримав сто один рівнянин.  

Водночас, найбільше голосів - понад шістсот - набрав проект, спрямований на облаштування недоглянутої території парку на Грабнику поруч з ПДМ. На його реалізацію за попередніми підрахунками піде 327,5 тисяч гривень. Голосування відбувалося окремо за великі та малі проекти, розповідає начальник контрольного відділу Рівнеради Микола Полюхович:

 

- Щодо голосування за малі проекти, всього координаційний комітет допустив до голосування 20 таких проектів, найбільше голосів набрав тренажерно-спортивний зал НВК №19.  Щодо голосування за великі проекти, таких було 14. Найбільше набрав парк на Грабнику, причому, найбільше як з великих так і з малих – 602 голоси.

 

 

Всього у голосуванні взяли участь понад 2 тисячі рівнян, які віддали більше семи тисяч голосів. Найбільше за проекти в рамках Громадського бюджету голосували у ЦНАПі. Реалізація проектів розпочнеться із 2017 року. Результати голосування уже є на офіційному сайті.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень